Home / Picknicktafels / Hardhouten picknicktafels / 4-persoons picknicktafel hardhout

4-persoons picknicktafel hardhout

4-persoons picknicktafel hardhout kopen?
 Bekijk op deze pagina ons aanbod hardhouten picknicktafels geschikt voor 4 personen. 
Bezig met laden...
Picknicktafel Malaga 160 x 150 x 75 cm Hardhout (4 personen) - Picknickset
Picknicktafel Malaga 160 x 150 x 75 cm Hardhout (4 personen) - Picknickset
  • Indonesian Legal Wood
  • Snelle levering
  • Laagste prijsgarantie

290,95

Picknicktafel Marbella 180 x 160 x 75 cm hardhout (4 personen)
Picknicktafel Marbella 180 x 160 x 75 cm hardhout (4 personen)
  • Indonesian Legal Wood
  • Snelle levering
  • Laagste prijsgarantie

362,95

Picknicktafel 4 personen hardhout

Ben je op zoek naar een picknicktafel waarmee je gezellig buiten kunt lunchen met je gezin, vrienden of collega's? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een picknicktafel van 160 of 180 cm is perfect om met 4 personen aan te zitten. Wil je net iets meer ruimte? Kies dan voor een lengte van 200cm! Je hebt dan iets meer ruimte en kunt er eventueel met 6 man aan zitten. Hardhouten picknicktafel voor 4 personen


Als je een duurzame picknicktafel zoekt van de topkwaliteit dan is een hardhouten picknicktafel de beste keuze. Deze picknicktafels worden reeds geolied geleverd en hebben een levensduur tot wel 20 jaar. Alle hardhouten picknicktafels zijn direct uit eigen voorraad leverbaar tegen de laagste prijsgarantie. 
 

Hardhouten picknicktafel behandelen met hardhout-olie


Alle hardhouten picknicktafels van Countrywood worden reeds geolied bij je bezorgd. Deze laag olie dient als eerste bescherming. Zodra je de picknicktafel gaat gebruiken dient er direct een extra beschermlaag aangebracht te worden. Geschikt hiervoor is onze hardhout olie. Voor extra bescherming adviseren wij om de picknicktafel vervolgens jaarlijks in de olie te zetten. Het liefst zelfs ieder voor- en najaar. 
 

Picknicktafel voor 4 personen kopen bij CountrywoodWij bezorgen alle hardhouten picknicktafels voor de scherpste prijs én binnen 24 uur bij je thuis of op de zaak. Doordat wij in grote aantallen inkopen kunnen wij de laagste prijs garanderen. Bij Countrywood vind je niet alleen luxe picknicktafels, maar ook goedkopere varianten. Allemaal direct uit eigen voorraad leverbaar. Bestel je nieuwe picknicktafel dus bij Countrywood.