check

24-uurs levering

check

Meer dan 25.000 tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Blokhut
Een houten blokhut kopen doe je natuurlijk online bij Countrywood. Al meer dan 15 jaar de specialist in pre-fab blokhutten. We helpen je graag bij het maken van de beste deal. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 
 


 


Bezig met laden...

Blokhut kopen

Ben je opzoek naar een betaalbare blokhut? Bij Countrywood hebben een groot aanbod blokhutten. Stuk voor stuk uit eigen voorraad leverbaar. Deze blokhutten zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Wat dacht je van een gezellige hobbyruimte, een productief kantoor (thuiswerkplek) of nog gaver een stoere mancave! Onze blokhutten worden veelal geleverd in voorgemonteerde panelen. De montage is hierdoor relatief eenvoudig te realiseren. De meeste blokhutten van Countrywood zijn binnen één dag op te bouwen. Uiteraard verschilt dit per blokhut. In principe zijn alle blokhutten het hele jaar door uit eigen voorraad leverbaar. Wij bezorgen jouw nieuwe blokhut binnen enkele dagen gratis bij je aan huis. 

Betaalbare blokhut kopen – Laagste prijsgarantie bij Countrywood! 

Ben jij op zoek naar een betaalbare blokhut? Bij Countrywood krijg je altijd de beste prijs. Doordat wij enkel online verkopen kunnen wij jou de laagste prijs garanderen. We hebben immers geen dure showroom. Daarnaast kopen wij in grote aantallen in. Hierdoor kunnen wij jou de allerbeste prijs garanderen. Zie jij jouw nieuwe blokhut onverhoopt toch elders goedkoper? Laat het ons dan direct weten. Wij passen de prijs in onze webshop aan en we zullen jou een nog schepere offerte sturen. Bij Countrywood ben je immers verzekerd van de laagste prijsgarantie. Wanneer je ervoor kiest om je nieuwe blokhut online bij Countrywood te kopen dan weet je dus 1 ding zeker: je betaalt nooit onnodig te veel. Twijfel je nog steeds? Lees dan eerst onze reviews. Meer dan 25.000 tevreden klanten gingen je voor! 

Montage van een blokhut van Countrywoodʉ۬

De prefab blokhutten van Countrywood zijn razend populair. Deze blokhutten zijn eenvoudig zelf op te bouwen. Op YouTube zijn verschillende duidelijke video’s te vinden met hierin uitleg over de montage. De meeste blokhutten van Countrywood bestaan uit prefab wanden. Het opbouwen van een Countrywood blokhut is dus zeer eenvoudig te realiseren. Met twee personen ben je er ongeveer één dag mee bezig. Bij het plaatsen van een houten blokhut is een vlakke, waterpas ondergrond erg belangrijk. Houd hier dus rekening mee. Ben je zelf niet zo handig of heb je er simpelweg geen zin in? Besteed de opbouw dan vooral uit! 

Chalet kopen 

Op zoek naar een houten chalet? Zoek niet verder, want wij hebben een groot aanbod houten chalets voor jou! Een houten chalet, wie wil dat nou niet? Een eigen plek om tot rust te komen of om te genieten van een welverdiende vakantie. Alle houten chalets van Countrywood zijn van zeer goede kwaliteit. Bestel jij jouw chalet online bij Countrywood? Dan krijg je een korte levertijd en de schepste prijs. Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning, gastenverblijf of hobbyruimte? Geen uitdaging is ons te gek. Wij denken graag met je mee bij het maken van de beste keuze. Een chalet kopen doen je dus snel en eenvoudig online bij Countrywood. Meer dan 25.000 tevreden klanten gingen je voor!

Tuinhuisje kopen

Ben jij van plan om een tuinhuisje te kopen? Zoek dan niet verder, want wij hebben een groot aanbod tuinhuisjes. Van klein tuinhuisje voor de opslag van je tuinspullen tot groot tuinhuis waar je zelfs kunt blijven slapen. Niets is ons te gek. Wij helpen je graag verder bij het maken van de beste keuze. Een tuinhuis kopen doe je voordelig bij Countrywood. 

Camping pod kopen

Een eigen camping pod wie wil dat nou niet? Een eigen plek om tot rust te komen of om te genieten van een welverdiende vakantie. Bij Countrywood vind je verschillende betaalbare camping pods. Deze populaire houten huisjes zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Sinds de coronacrisis worden ze veelvuldig gebruikt als zogenaamde ‘thuiswerkplek’ (ook wel homeoffice). Daarnaast leveren wij deze gezellige houten tuinhuisjes ook regelmatig op campings en vakantieparken. 

Pipowagen kopen

Een gezellige pipowagen dat is toch de droom van iedereen? Een eigen tuinhuisje om heerlijk tot rust te komen of om te genieten van een welverdiende vakantie. Bij Countrywood vind je verschillende betaalbare pipowagens. Deze populaire pipowagens worden ook wel zigeunerwagens genoemd. Deze houten tuinhuisjes zijn het hele jaar door direct uit eigen voorraad leverbaar. Een pipowagen is te gebruiken voor diverse doeleinden. Sinds de lockdown in de coronatijd worden deze zigeunerwagens regelmatig gebruikt als homeoffice. Daarnaast leveren wij deze betaalbare pipowagens ook regelmatig op campings en vakantieparken. 

Zakelijk een blokhut kopen - Vakantiepark of camping

Wil jij zakelijk een blokhut kopen? Bij Countrywood is dat natuurlijk mogelijk. Al meer dan 10 jaar zijn wij marktleider in de online verkoop van houten blokhutten. Op verschillende vakantieparken in de Benelux vind je inmiddels al blokhutten van Countrywood. Daarnaast hebben we in de coronatijd veel klantenn blij gemaakt met een ‘thuiswerkplek’. Een blokhut in eigen tuin te gebruiken als kantoor. Ben jij op zoek naar een blokhut voor zakelijke doeleinden? Laat het ons dan vooral weten. We helpen je graag verder bij het maken van de beste deal. Bij afname van meer dan 3 blokhutten kunnen wij zelfs een nog schepere offerte op maat voor je maken. 

Online een blokhut kopen bij Countrywood

Wil jij een blokhut kopen? Dan doe je in de webshop van Countrywood. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de verkoop van houten blokhutten. Daarnaast ben je bij Countrywood altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. Dus waar wacht je nog op? Bestel je blokhut direct online bij Countrywood. Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!