check

Ondanks Corona: Snelle & Gratis bezorging

check

25.000+ tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Levertijd & verzendkosten

Tip: kijk bij je gewenste product naar de levertijd, dit is de levertijd die je mag aanhouden. 

Door de coronacrisis is het enorm druk bij de externe leveranciers en transporteurs waarmee wij samenwerken. Sommige leveringen duren daarom onverhoopt iets langer dan gebruikelijk. Wij hopen op jullie begrip in deze vervelende maatschappelijke situatie. 

Wij werken samen met verschillende vervoerders welke elk hun eigen levertijden hanteren. Onderstaand een uitleg over de levertijden per productcategorie. 

Op dit moment ondervinden Wessels Transport en Tielbeke geen hinder met de huidige maatschappelijke situatie en de daarbij behorende extreme drukte. Je kunt er vanuit gaan dat onderstaande levertijden kloppen en je bestelling gewoon op tijd geleverd zal worden. Uiteraard kunnen wij dit niet 100% garanderen aangezien het externe partijen zijn en ook zij bepaalde zaken niet in de hand hebben. Denk hierbij aan het zoekraken van een zending, vertraging onderweg of een ongeval. 

24-uurs levering

Parasols, gazebo’s en picknicktafels* 

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

  • Maandag voor 13.00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Dinsdag voor 13.00 uur besteld = woensdag in huis
  • Woensdag voor 13.00 uur besteld = donderdag in huis
  • Donderdag voor 13.00 uur besteld = vrijdag in huis
  • Vrijdag voor 13.00 uur besteld = maandag in huis
  • Zaterdag of zondag besteld = dinsdag in huis
*De zwaardere picknicktafels worden door een andere vervoerder gebracht. Voor deze modellen geldt een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Het gaat om de vierkante en ronde picknicktafels.

De parasols worden verstuurd met Tielbeke. Zij leveren in 90% van de gevallen de eerst volgende werkdag.

De gazebo's en picknicktafels worden verzonden door Wessels Almelo. Deze externe partij rijdt van maandag tot vrijdag. Wessels stuurt een avond van te voren een Track & Trace per e-mail.

3 tot 5 werkdagen 

Boomstamtafels, kloostertafels, industriële tafels en de brocante tafels.

Alle Countrywood tafels worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd door transportbedrijf Wessels Almelo. Wessels rijdt van maandag tot vrijdag. Wij nemen contact met je op wat betreft de levering en een datum naar jouw eigen keuze inplannen. Wessels stuurt een avond van te voren een Track & Trace per e-mail.

5 tot 10 werkdagen levering 

Tuinsets, hardhouten tuintafels, tuinhuisjes, barsets, de zwaardere picknicktafels en de speel- huisjes en toestellen. 

Transportbedrijf Addink uit Zutphen neemt enkele dagen voorafgaand de levering contact met je op. Addink rijdt van maandag tot vrijdag.

De externe transporteurs kunnen afwijken van bovenstaande richtlijnen. Zij doen hun uiterste best om zich aan de afspraken te houden, maar er kan onverhoopt een situatie ontstaan waardoor levering op een ander moment zal plaatsvinden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Houd er rekening mee dat wij op feestdagen niet kunnen produceren en/en laden lossen. Deze dagen tellen dus niet mee in de levertijd.