check

Gratis bezorging

check

Feedback Company 9.8/10

check

20.000+ tevreden klanten

Retourneren
Mocht je aankoop niet naar wens zijn heb je het recht om de bestelling binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren - mits het artikel onbeschadigd, niet gemonteerd en in de originele staat is. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via retourneren@countrywood.nllJe dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Je kunt het artikel retour sturen naar:
Countrywood Trading
Bornsestraat 31
7607 KJ, Almelo
Op afspraak

Bestellingen kunnen alleen op afspraak geretourneerd worden. Stuur een e-mail naar retourneren@countrywood.nl met daarin het modelformulier voor herroeping die je hieronder kunt downloaden. 

Let op! Wij zijn van 1 tot en met 21 augustus gesloten i.v.m. de vakantie. Er kunnen dan geen producten retour gebracht worden. Vanaf donderdag 22 augustus kun je weer op afspraak bij ons terecht. 

Modelformulier voor herroeping:
Modelformulier voor herroeping Countrywood Trading

 
Retourneren
 Is retourneren gratis?
 Kan ik een ander product ontvangen?
 Kan ik een maatwerk product retourneren?
 Hoe kan ik een retour aanmelden?
 Ik heb het retour aangemeld. Wat nu?
 Hoe moet ik het retour verpakken?
 Kan ik mijn bestelling buiten de 14 dagen retourneren?