Home / Buitenleven / Kinderen / Houten schommels

Houten schommelsBezig met laden...
Douglas schommel Duo 300 x 12 x 235 cm - Woodvision
Douglas schommel Duo 300 x 12 x 235 cm - Woodvision

599,00

Houten schommel kopen? 

Bij Countrywood bieden wij de perfecte oplossing voor het vervullen van een lang gekoesterde kinderdroom - een eigen schommel in de tuin. Met onze hoogwaardige houten schommels van Countrywood, kun je je kind een groot plezier doen. Of het nu gaat om samenspelen met broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes of de kinderen uit de buurt, een kinderschommel zorgt voor eindeloos plezier voor kinderen van alle leeftijden en biedt een geweldige mogelijkheid om samen buiten in de tuin te genieten. 

Houten schommels voor iedereen

Onze schommels zijn ook perfect voor kleinere tuinen en bieden jarenlang speelplezier voor je kinderen. Ze kunnen moeiteloos worden aangepast aan de veranderende behoeften en voorkeuren van je kinderen. De schommelzitjes kunnen gemakkelijk en snel worden verwisseld, van een schommel voor baby's tot een nestschommel, er is voor ieder wat wils. Op deze manier kunnen je kinderen telkens opnieuw hun schommels ontdekken en ervan genieten.

Voordelen van een houten schommel van Countrywood

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het kiezen voor een houten schommel in plaats van een metalen schommelframe. Allereerst is hout een natuurlijk materiaal dat naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving van jouw tuin. Het voegt een vleugje warmte en schoonheid toe aan jouw buitenruimte, waardoor het een aangename plek wordt om te vertoeven. Daarnaast is ons hout van de hoogste kwaliteit, waardoor de duurzaamheid en stabiliteit van onze schommels gegarandeerd zijn.

Maatwerk

Een ander voordeel van onze houten schommels is dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan jouw individuele wensen en behoeften. Je kunt verschillende accessoires toevoegen, zoals glijbanen, klimmuren en speelhuisjes, waardoor jouw kinderen urenlang speelplezier hebben. Bovendien kunnen onze schommels worden aangepast aan de beschikbare ruimte in jouw tuin, waardoor je altijd de perfecte maat schommel kunt vinden.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn onze houten schommels uitvoerig getest en voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw kinderen veilig kunnen genieten van hun speeltijd in de tuin. Daarnaast bieden wij ook een professionele installatieservice aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw schommel stevig en veilig wordt gemonteerd.

Dus waarom zou je kiezen voor een houten schommel van Countrywood?

Omdat wij de perfecte combinatie bieden van kwaliteit, duurzaamheid, aanpasbaarheid en veiligheid. Met onze schommels kunnen jouw kinderen buiten genieten van plezier en avontuur, terwijl ze hun fantasie en motorische vaardigheden ontwikkelen. Dus aarzel niet langer en maak de kinderdroom van jouw kinderen waar met een houten schommel van Countrywood!