Home / Picknicktafels / Hardhouten picknicktafels / 8-persoons picknicktafel hardhout

8-persoons picknicktafel hardhout

Op zoek naar een hardhouten picknicktafel voor 8 personen? In ons aanbod vind je op deze pagina diverse hardhouten picknicktafels die geschikt zijn voor 8 personen.
 
Bezig met laden...
Ronde Picknicktafel Sevilla 230 x 77 cm Hardhout (6 personen)
Ronde Picknicktafel Sevilla 230 x 77 cm Hardhout (6 personen)
  • Indonesian Legal Wood
  • Snelle levering
  • Laagste prijsgarantie

649,95

Vierkante Picknicktafel Valencia 210 x 210 x 75 cm Hardhout (8-10 personen)
Vierkante Picknicktafel Valencia 210 x 210 x 75 cm Hardhout (8-10 personen)
  • Indonesian Legal Wood
  • Snelle levering
  • Laagste prijsgarantie

594,95

Picknicktafel 8 personen hardhout

Ben jij op zoek naar een hardhouten picknicktafel geschikt voor 8 personen? Op deze pagina vind je onze 8-persoons picknicktafels van hardhout. Wil je graag een rechthoekige picknicktafel? Een picknicktafel van 250cm is perfect om met 8 personen aan te zitten.  Heb je voldoende ruimte kies dan voor onze populaire vierkante picknicktafel Valencia. Dit is de meest verkochte picknicktafel in ons assortiment. 

Hardhouten picknicktafel voor 8 personen

Een picknicktafel gemaakt van hardhout is niet de goedkoopste optie, maar wel de beste optie. Een hardhouten picknicktafel voor 8 personen heeft een levensduur tot wel 25 jaar. Mits je deze goed onderhoud met onze hardhout-olie. Dit is het geld dus dubbel en dwars waard. Hardhout is een stuk sterker én zwaarder dan het zachtere geïmpregneerde hout. Wil jij de beste picknicktafel? Kies dan voor een hardhouten variant. Wil je een goedkope picknicktafel kies dan voor een picknicktafel gemaakt van geïmpregneerd vuren of grenen. Wat je keuze ook is alle picknicktafels van Countrywood zijn het hele jaar door uit eigen voorraad leverbaar tegen de laagste prijsgarantie. 

Hardhouten picknicktafel behandelen met hardhout-olie

Een hardhouten picknicktafel voor 8-personen wordt reeds geolied geleverd. Deze olie is in de fabriek aangebracht en kan er dus al wel enige tijd op zitten. Het is daarom belangrijk dat je de picknicktafel bij ontvangst direct weer in de olie zet. Dit is nog geen 5 minuten werk en het draagt bij aan de levensduur van jou nieuwe picknicktafel. Wij adviseren om dit proces 2 keer per jaar te herhalen. Bij voorkeur ieder voorjaar en ieder najaar. 

Picknicktafel voor 8 personen kopen bij Countrywood

Alle hardhouten picknicktafels voor 8 personen worden binnen 24 uur gratis bij je thuisbezorgd. Bij Countrywood ben je altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde picknicktafel elders goedkoper? Laat het ons weten! Wij gaan onder iedere prijs door. Alle 8-persoons picknicktafels uit eigen voorraad leverbaar. Bestel je nieuwe hardhouten picknicktafel dus snel en eenvoudig online bij Countrywood.