Home / Tuinkasten / Containerbergingen / Containerberging dubbel

Containerberging dubbelBezig met laden...
Containerberging dubbel hardhout 150 x 75 x 135cm
Containerberging dubbel hardhout 150 x 75 x 135cm
  • Indonesian Legal Wood
  • Inclusief veer om klep open te houden
  • Snelle levering

458,95

Containerberging dubbel Kopen?

Heb jij twee containers buiten staan en wil je er niet meer tegenaan kijken? Wij bieden de oplossing: een dubbele containerberging. Deze populaire houten kliko ombouw zorgt ervoor dat jouw containers netjes buiten het zicht staan. Hierdoor kan jij lekker in de tuin zitten zonder dat je uitzicht wordt verpest door ongezellige containers met stinkend afval. Waar wacht je nog op? Bestel deze dubbele containerberging direct online bij Countrywood tegen de laagste prijsgarantie.

Containerbergingen van hardhout

Wil jij een dubbele containerberging van de allerbeste kwaliteit en ook nog eens ontzettend duurzaam? Zoek dan niet verder en kies voor onze hardhouten containerberging dubbel. Deze populaire berging heeft een levensduur tot wel 25 jaar en is ongetwijfeld van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. De berging is weliswaar niet goedkoop, maar een lange levensduur maakt dit natuurlijk alsnog een gunstige aankoop. 

Dubbele containerberging van geïmpregneerd grenen

Wil jij een betaalbare containerberging voor het opbergen van twee containers? Dan is onze dubbele containerberging van het materiaal geïmpregneerd grenen de beste keuze. Dit is een goedkope berging van prima kwaliteit. 

Koop jouw containerberging dubbel online bij Countrywood

In het assortiment van Countrywood bieden we een ruime keuze aan containerbergingen; voor iedere portemonnee en voor elke situatie. Heb je vragen alvorens het bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het kiezen van de containerberging dubbel die bij jou past!