Home / Tuinkasten / Containerbergingen / Containerberging dubbel

Containerberging dubbel

 


Bezig met laden...
Aanbieding
Containerberging dubbel hardhout 150 x 75 x 135cm
Containerberging dubbel hardhout 150 x 75 x 135cm
  • Indonesian Legal Wood
  • Inclusief veer om klep open te houden
  • Snelle levering

629,95

457,00

Aanbieding
Containerberging geïmpregneerd Dubbel 140 x 85 x 135cm
Containerberging geïmpregneerd Dubbel 140 x 85 x 135cm
  • Snelle levering
  • Laagste prijsgarantie
  • Niet goed? Geld terug!

429,95

298,00

Containerberging Dubbel Kopen?


Heb jij twee containers buiten staan en wil je er niet meer tegenaan kijken? Wij bieden de oplossing: een dubbele containerberging. Deze populaire houten kliko ombouw zorgt ervoor dat jouw containers netjes buiten het zicht staan. Hierdoor kan jij lekker in de tuin zitten zonder dat je uitzicht wordt verpest door ongezellige containers met stinkend afval. Waar wacht je nog op? Bestel deze dubbele containerberging direct online bij Countrywood tegen de laagste prijsgarantie.
 

Dubbele containerberging van hardhout


Wil jij een dubbele containerberging van de allerbeste kwaliteit en ook nog eens ontzettend duurzaam? Zoek dan niet verder en kies voor onze hardhouten containerberging dubbel. Deze populaire berging heeft een levensduur tot wel 25 jaar en is ongetwijfeld van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. De berging is weliswaar niet goedkoop, maar een lange levensduur maakt dit natuurlijk alsnog een gunstige aankoop. 
 

Dubbele containerberging van geïmpregneerd grenen


Wil jij een betaalbare containerberging voor het opbergen van twee containers? Dan is onze dubbele containerberging van het materiaal geïmpregneerd grenen de beste keuze. Dit is een goedkope berging van prima kwaliteit.