Home / Tuinkasten / Containerbergingen / Containerberging enkel

Containerberging enkelBezig met laden...
Containerberging Hardhout Enkel 75 x 75 x 135cm
Containerberging Hardhout Enkel 75 x 75 x 135cm
  • Indonesian Legal Wood
  • Inclusief veer om klep open te houden
  • Snelle levering

286,95

Containerberging Enkel Kopen? 


Wil jij je container graag uit het zicht plaatsen? Dan biedt een enkele containerberging van Countrywood de oplossing. Door deze houten berging hoef je niet meer tegen de storende container aan te kijken als je zit te relaxen in je tuin. Waar wacht je nog op? Bestel deze handige containerberging direct online bij Countrywood tegen de laagste prijsgarantie.
 

Enkele containerberging van hardhout


Ben jij op zoek naar een containerberging van de allerbeste kwaliteit? Zoek dan niet verder. En hardhouten containerberging is de beste keuze die je kunt maken. Deze enkele containerberging is het hele jaar door uit eigen voorraad leverbaar. De levensduur kan oplopen tot wel 25 jaar. Kies jij alleen voor het beste? Bestel deze hardhouten containerberging dan direct online bij Countrywood tegen de laagste prijsgarantie.
 

Enkele containerberging van geïmpregneerd grenen


Wil jij een enkele containerberging voor een normale prijs. Kies dan voor deze betaalbare containerberging enkel gemaakt van geïmpregneerd grenen. Dit is de beste keuze als je niet te veel wilt uitgeven, maar wel op zoek bent naar een oplossing voor het opbergen van jouw container. Koop deze handige containerberging enkel direct online bij Countrywood tegen de laagste prijsgarantie.