check

Snelle & Gratis bezorging

check

25.000+ tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Garantie 
Op alle Countrywood producten die onder eigen label verkocht worden geven wij 2 jaar garantie. Denk hierbij aan kloostertafels, steigermeubelen en boomstamtafels. Scheurtjes, vergrijzing, verkleuring, werking van hout, vochtaanslag en schade door onjuist gebruik vallen buiten de garantie. 

Op de producten van onze leverancier Tuindeco geldt een garantietermijn van minimaal 6 maanden, met uitzondering op draaiende delen. Voor de meeste producten geldt een langere termijn. 

Tuinmeubelen 1 jaar garantie 

Op tuinmeubelen wordt 1 jaar garantie verleend, ook op constructie- en fabricagefouten. Scheurtjes, vergrijzing, verkleuring, werking van hout, vochtaanslag en schade door onjuist gebruik vallen buiten de garantie. NB zowel nieuwe als reeds behandelde meubelen kunnen in het begin afgeven. 

Tuinhuisjes, speeltoestellen en overige bouwwerken 2 jaar garantie 

Tuindeco geeft garantie op fabricage- en constructiefouten; schade veroorzaakt door mens, dier of natuurgeweld valt niet onder de garantie. Reclamaties veroorzaakt door een slecht gelegen fundament, een ondeugdelijke montage, slecht onderhoud en/of een verkeerd onderhoudsmiddel vallen niet onder de garantiebepalingen. Op de levensduur van de onderhoudslaag wordt geen garantie gegeven. 

Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we je toestemming om de cookies te plaatsen, we slaan geen persoonlijke gegevens op.