check

Gratis bezorging

check

Feedback Company 9.8/10

check

20.000+ tevreden klanten

Garantie 

Op alle Countrywood producten die onder eigen label verkocht worden geven wij 2 jaar garantie. Denk hierbij aan kloostertafels, steigermeubelen en boomstamtafels. Scheurtjes, vergrijzing, verkleuring, werking van hout, vochtaanslag en schade door onjuist gebruik vallen buiten de garantie. 

Op de producten van onze leverancier Tuindeco geldt een garantietermijn van minimaal 6 maanden, met uitzondering op draaiende delen. Voor de meeste producten geldt een langere termijn. 

Tuinmeubelen 1 jaar garantie 

Op tuinmeubelen wordt 1 jaar garantie verleend, ook op constructie- en fabricagefouten. Scheurtjes, vergrijzing, verkleuring, werking van hout, vochtaanslag en schade door onjuist gebruik vallen buiten de garantie. NB zowel nieuwe als reeds behandelde meubelen kunnen in het begin afgeven. 

Tuinhuisjes, speeltoestellen en overige bouwwerken 2 jaar garantie 

Tuindeco geeft garantie op fabricage- en constructiefouten; schade veroorzaakt door mens, dier of natuurgeweld valt niet onder de garantie. Reclamaties veroorzaakt door een slecht gelegen fundament, een ondeugdelijke montage, slecht onderhoud en/of een verkeerd onderhoudsmiddel vallen niet onder de garantiebepalingen. Op de levensduur van de onderhoudslaag wordt geen garantie gegeven. 

De werking van hout
Hout is een natuurproduct en kan gaan krimpen en uitzetten. Dit heeft te maken met de luchtvochtigheid. Hoe vochtiger de lucht, hoe groter de kans dat het hout gaan uitzetten (zwellen). Hoe droger de lucht, hoe groter de kans dat het hout gaat krimpen (scheuren). 

Deze natuurlijke werking van hout is geen klacht die verholpen kan worden en valt buiten de garantie. Deze werking van hout kan je minimaliseren door ervoor te zorgen dat je de luchtvochtigheid op peil houdt. 

  • De luchtvochtigheid in huis moet altijd tussen de 45 en 65% zijn.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat iets niet helemaal loopt zoals gepland. Mocht er iets misgegaan zijn met het transport of heb je een verkeerd product ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. Wij willen je verzoeken om je klacht te mailen naar webshop@countrywood.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen tot een oplossing te komen. Mochten we samen niet tot een oplossing kunnen komen, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is kan je deze deponeren via het platform van de Europese Unie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .