Home / Hekwerk / Natuurlijk schuttingen / Bamboe schutting

Bamboe schutting

Als je op zoek bent naar een nieuwe schutting, overweeg dan om voor een Countrywood bamboeschutting te kiezen. Onze bamboeschuttingen zijn niet alleen ontzettend stevig, maar ook nog eens heel mooi om naar te kijken. Daarnaast is het een betaalbaar alternatief voor de houten schutting of een dubbelstaafmat hekwerk. 


Bamboe schutting kopen?

Een bamboe schutting kopen bij Countrywood heeft talloze voordelen. Bamboe is namelijk een duurzaam materiaal dat steeds populairder wordt in de wereld van tuinafwerking. Hieronder worden enkele voordelen van een bamboe schutting beschreven.

Milieuvriendelijke keuze

Ten eerste is bamboe een zeer milieuvriendelijke keuze. Bamboe is een snelgroeiende plant, die na slechts drie tot vijf jaar volgroeid is en geoogst kan worden. Dit in tegenstelling tot traditioneel hout, waarvoor vaak tientallen jaren nodig zijn voordat het volgroeid is. Hierdoor draag je met een bamboe schutting bij aan de bescherming van onze bossen en verminder je de CO2-uitstoot.

Natuurlijke uitstraling

Een ander voordeel van bamboe is de natuurlijke uitstraling. Een bamboe schutting geeft een warme en exotische sfeer aan je tuin. Het heeft een unieke textuur en kleur die een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan je buitenruimte. De natuurlijke uitstraling van bamboe past goed bij verschillende tuinstijlen, van modern tot rustiek.

Duurzame keuze

Bovendien is bamboe een zeer duurzaam en weerbestendig materiaal. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en vocht. In vergelijking met traditioneel hout rot bamboe veel minder snel, waardoor een bamboe schutting langer meegaat. Dit bespaart je niet alleen geld op de lange termijn, maar ook onderhoudstijd en -kosten.

Privacy

Een ander voordeel van een bamboe schutting is de privacy die het biedt. Bamboe is van nature dicht op elkaar geplaatst en heeft weinig ruimte tussen de stelen. Hierdoor biedt een bamboe schutting een uitstekende privacybescherming in je tuin. Je kunt ongestoord genieten van je buitenruimte zonder dat je je zorgen hoeft te maken over pottenkijkers.

Eenvoudig te installeren

Tot slot is een bamboe schutting ook nog eens zeer makkelijk te installeren. Bij Countrywood leveren we de bamboe schutting in handige panelen, waardoor je deze eenvoudig kunt monteren. Er zijn ook verschillende opties beschikbaar, zoals een bamboe schutting met trellis-paneel, waarmee je je tuin nog meer kunt personaliseren.

Koop je bamboe schutting bij Countrywood

Kortom, het kopen van een bamboe schutting bij Countrywood brengt vele voordelen met zich mee. Het is een milieuvriendelijke en duurzame keuze die je tuin een natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast biedt het privacy, weerbestendigheid en eenvoudige installatie. Investeer in een bamboe schutting en geniet van een prachtige, functionele toevoeging aan je buitenruimte.