Home / Tuinkasten / Hardhouten tuinkasten

Hardhouten tuinkastenBezig met laden...
Tuinkast Hardhout Santiago 80 x 65 x 173 / 185 cm
Tuinkast Hardhout Santiago 80 x 65 x 173 / 185 cm
  • Indonesian Legal Wood
  • Snelle levering
  • Inclusief dakleer en bevestigingsmaterialen

417,95

Tuinkast Montevideo 145 x 65 x 173 / 185 cm geoliede hardhout
Tuinkast Montevideo 145 x 65 x 173 / 185 cm geoliede hardhout
  • Indonesian Legal Wood
  • Snelle levering
  • Inclusief dakleer en bevestigingsmaterialen

674,00

 

Hardhouten tuinkast kopen bij Countrywood


Wil je een houten tuinkast van de allerbeste kwaliteit en met een levensduur van maar liefst 25 jaar? Kies dan voor een hardhouten tuinkast van Countrywood. Alle tuinkasten zijn het hele jaar door direct uit eigen voorraad leverbaar. We leveren snel aan huis tegen de laagste prijsgarantie. Bestel je nieuwe tuinkast direct online bij Countrywood. De nummer 1 in tuinkasten!
 

Verschillende soorten tuinkasten gemaakt van hardhout


Bij Countrywood bieden wij de volgende type hardhouten tuinkasten aan:

 

  • Tuinberging hardhout
  • Containerberging hardhout

 

Waarom kiezen voor een hardhouten tuinkast?


Een hardhouten tuinkast is niet goedkoop. Hardhout is een duurzaam houtsoort van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Wil je een tuinkast van de allerbeste kwaliteit? Dan is een hardhouten tuinkast de beste keuze. De levensduur van een hardhouten tuinkast kan oplopen tot wel 25 jaar.
 

Onderhoud van een hardhouten tuinkast?


Hardhout is een natuurproduct en dit dient onderhouden te worden. Door hardhout op de juiste manier te behandelen kun je de levensduur verlengen tot wel 25 jaar. Een hardhouten tuinkast van Countrywood wordt altijd geolied geleverd. Deze laag dient als een eerste bescherming. Voordat je de tuinkast in gebruik gaat nemen dien je deze direct nogmaals te oliën. Vervolgens dien je dit ieder half jaar te herhalen.

 

 

Legaal gekapt hardhout uit Indonesië:


Al onze hardhouten tuinkasten worden door Tuindeco vanuit Indonesië geïmporteerd. Dit hout is voorzien van het SVLK/V-Legal certificaat, waarmee wordt voldaan aan de laatste EUTR regels welke sinds maart 2013 gelden. Alle containers worden voor verscheping gecontroleerd door de overheidsinstanties Sucofindo, op de legale herkomst van het hout.
 

Online een hardhouten tuinkast kopen bij Countrywood:


Online een hardhouten tuinkast kopen doe je snel en eenvoudig bij Countrywood. Wij leveren alle hardhouten tuinkasten direct uit eigen voorraad tegen de laagste prijsgarantie. Je kunt zelf je gewenste leverdatum opgeven tijdens het plaatsen van je bestelling. Verder ontvang je ook een tijdsindicatie van de levering per e-mail. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over de aankoop van een hardhouten tuinkast. We helpen je heel graag verder bij het maken van de beste keuze.