Camping pod

Een bijzondere camping pod bestel je gemakkelijk online bij Countrywood. Al meer dan 10 jaar de specialist in houten blokhutten en tuinhuisjes. We helpen je graag bij het maken van de beste deal. 
Bezig met laden...
Camping Pod Double 240 x 480 cm - Vakantie chalet / Tuinhuis / Kantoor
Camping Pod Double 240 x 480 cm - Vakantie chalet / Tuinhuis / Kantoor
  • Dé trend van dit moment
  • Leuk om in te slapen
  • Laagste prijsgarantie

5.369,00

Camping Pod Single 240 x 400 cm - Vakantie chalet / Tuinhuis / Kantoor
Camping Pod Single 240 x 400 cm - Vakantie chalet / Tuinhuis / Kantoor
  • Dé trend van dit moment
  • Leuk om in te slapen
  • Laagste prijsgarantie

4.439,00

Betaalbare camping pod kopen – Laagste prijsgarantie bij Countrywood! 

Ben jij op zoek naar een intieme camping pod voor een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder. Je vindt bij ons twee verschillende camping pods welke het hele jaar door uit eigen voorraad leverbaar zijn. De camping pods worden standaard compleet geleverd. De camping pods zijn dus voorzien van een bed en banken. Deze populaire tuinhuisjes zijn uitermate geschikt om in te overnachten. Ook leuk als verkoopruimte, atelier of speelhuisje in de tuin. 

Camping pod – Zeer compleet bouwpakket! 

Onze populaire camping pods worden geleverd als compleet bouwpakket. Je dient de camping pod vervolgens zelf in elkaar te zetten. Het pakket is voorzien van een bed, tafel, stoeltjes en bankjes. Daarnaast zijn de zwarte dakshingles, bevestigingsmaterialen, fundering en de houten vloer standaard bij de prijs inbegrepen. 

Camping pod populair als home office!

Gedurende de lockdowns moesten veel mensen onhoopt thuiswerken. Niet iedereen had hier voldoende ruimte voor. Onze camping pods boden een fantasitsche oplossing. Deze populaire tuinhuisjes werden veelvuldig omgebouwd tot zogenaamde thuiswerkplekken. 

Camping pod op campings en vakantieparken

Daarnaast leveren wij deze gezellige houten tuinhuisjes ook regelmatig op campings en vakantieparken. Ben je van plan om meerdere camping pods aan te schaffen? Vraag dan een extra scherpe offerte aan! 

Online een camping pod kopen

Een gezellige camping pod bestel je natuurlijk gemakkelijk online bij Countrywood. De nummer 1 webshop in camping pods! Wij leveren deze charmante camping pods snel en gratis bij je aan huis. Uiteraard tegen de laagste prijsgarantie. Bij Countrywood betaal je dus nooit onnodig te veel voor je nieuwe camping pod. Waar wacht je nog op? Bestel snel online! Ben je nog niet overtuigd? Neem dan contact op met onze klantenservice we helpen je graag verder bij het maken van de beste deal.  

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook eens onze tuinhuisjes of blokhutten en ontdek het ruime aanbod van Countrywood.