Konijnen

Ben jij opzoek naar een verblijfplaats voor jou konijn of konijnen? Bij ons vind je verschillende goedkope konijnenhokken. Deze konijnenhokken zijn gemaakt van a-kwaliteit geïmpregneerd vuren. 
Bezig met laden...
Konijnenverblijf Rijnlander - Konijnenhok
Konijnenverblijf Rijnlander - Konijnenhok

267,95

Konijnenverblijf Zijdehoen - Konijnenhok
Konijnenverblijf Zijdehoen - Konijnenhok

232,95

Konijnenhok kopen? 

Ben je op zoek naar een konijnenhok die jouw konijn het ultieme comfort biedt? Zoek dan niet verder! Bij Countrywood hebben we een breed scala aan betaalbare konijnenhokken. Of je nu op zoek bent naar een kleiner of groter formaat, wij hebben het perfecte konijnenhok voor jouw harige vriend. Uiteraard zijn de konijnenhokken direct uit voorraad leverbaar.

Verschillende soorten konijnenhokken

Onze hokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw tuin of buitenruimte past. Wanneer je een konijnenhok bij ons koopt, kun je er zeker van zijn dat jouw konijn optimale bescherming krijgt tegen alle weersomstandigheden. Onze hokken zijn speciaal ontworpen om jouw konijn te beschermen tegen regen, wind en extreme temperaturen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de gezondheid en veiligheid van jouw konijn wanneer het buiten verblijft. Onze buitenverblijven variëren van de charmante classic cottage tot ruime konijnen villa's. Je kunt er zeker van zijn dat jouw konijn voldoende ruimte en comfort heeft om te rennen, spelen en ontspannen. Onze hokken zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze lang meegaan. Als je op zoek bent naar een konijnenkooi voor binnen in huis, bieden we ook een ruime keuze aan. Onze konijnenkooien zijn ontworpen met het comfort en de behoeften van jouw konijn in gedachten. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en bieden voldoende ruimte voor jouw konijn om zich te bewegen en te spelen.

Konijnenhok voor buiten kopen

Wil jij een goedkoop konijnenhok voor buiten kopen? Zoek dan niet verder. Bij ons vind je diverse konijnenhokken. Populair zijn de Rijnlander en Zijdehoen. Beide hokken bieden voldoende ruimte voor het huisvesten van meerdere konijnen.  

Konijnenhok kopen online bij Countrywood

Wil jij een goedkoop konijnenhok kopen? Doe dit dan eenvoudig online bij Countrywood. Alle konijnenhokken zijn het hele jaar door direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren de nieuwe verblijfplaats voor jou konijnen binnen enkele dagen bij je aan huis. Ben je toch niet tevreden over het konijnenhok? Geen probleem! Je krijgt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. 

Kortom, bij Countrywood hebben we het perfecte konijnenhok voor jouw harige vriend. Onze hokken bieden comfort, bescherming en ruimte, zowel voor buiten als binnen. Aarzel niet langer en kies voor Countrywood voor het beste konijnenhok!