check

24-uurs levering

check

Meer dan 25.000 tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Overige / Alles voor je dubbelstaafmat hekwerk / Poort / muur aansluiting
Poort / muur aansluiting
Poort / muur aansluiting
0 Review | Review toevoegen
Wij adviseren per 50 cm één poortaansluiting te gebruiken. Vergeet de slotbouten & zelfborende parkers niet te bestellen.
€ 15,95
Prijs per stuk

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Poort / muur aansluiting
Wanneer je een enkelstaafsmat of een dubbelstaafmat aan een poortpaal of muur wil bevestigen kan dat met een poort/muur aansluiting. Door gebruik te maken van een poort/muur aansluiting hoeft er geen paal gemonteerd te worden. Haak de poort/muur aansluiting aan de laatste verticale draad van het hekwerk en zet deze vast met een slotbout set. De uiteinden van de poort/muur aansluiting kunnen dan met zelfborende parkers aan de metalen poortpaal vastgezet worden. Voor ander materiaal zoals een stenen muur, of een houten oppervlakte zijn er de daarvoor geschikte schroeven en eventueel pluggen nodig. Wij adviseren om per 50 cm één poort/muur aansluiting te gebruiken. Een poort/muur aansluiting is geschikt voor zowel onze enkelstaaf als dubbelstaafmatten. 

Let op! Vergeet niet om één set slotbout en twee zelfborende parkers per poort/muur aansluiting te bestellen als het om een metalen poortpaal gaat. De schroeven en eventuele pluggen voor ander materiaal moeten zelf bezorgd worden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

star_rate star_rate star_rate star_rate
feedback-company

Marloes uit Hengelo via The Feedback Company

"Ben ontzettend blij met mijn tafel, een goede service en super snelle levering. Wij hebben een massief eiken tafel besteld, we hadden de tafel ontzettend snel binnen, en de tafel ziet er top uit."

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
veilig betalen