Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak Blokhut Emma 300 x 300 Blokhut Emma 300 x 300 Blokhut Emma 300 x 300 Blokhut Emma 300 x 300 Blokhut Emma 300 x 300
Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak
Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak
Blokhut Emma 300 x 300
Blokhut Emma 300 x 300
Blokhut Emma 300 x 300
Blokhut Emma 300 x 300
Blokhut Emma 300 x 300

Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak

Tuindeco
2.259,00
Prijs per blokhut
Of 3 termijnen van 753.00
Op voorraad Snelle levering uit eigen voorraad: 5 - 10 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
Vraag persoonlijke korting aan
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Beoordeeld als dé nummer 1
 • +25.000 zeer tevreden klanten
 • Kies zelf je gewenste leverdatum
Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak
Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak 2.259,00

Heb je een vraag?

Ik help je graag verder!

Heb je een vraag over dit product?
Heb je een vraag over dit product?

Blokhut Emma 302 x 302 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak 

De Emma blokhut is gemaakt van onbehandeld vuren hout en wordt inclusief raambeslag, deurbeslag met 2 sleutels, ISO glaswerk, bevestigingsmateriaal en opbouwtekening geleverd. De twee ramen die in deze mooie blokhut zijn verwerkt kunnen allebei geopend worden. De deuren en ramen zijn van dubbel glas voorzien. De twee deuren kunnen wagenwijd open geslagen worden waardoor er veel ruimte is om bijvoorbeeld  tuinmachines, terrasmeubelen of gereedschap naar binnen te halen. De Emiel blokhut heeft wanden van 44mm en wordt standaard geleverd met 2 sleutels, een afsluitbaar cilinderslot en deurgrepen om de deuren stevig te kunnen monteren. Je blokhut zit zo goed op slot.

Laagste prijsgarantie - Bestel je blokhut tegen de beste prijs bij Countrywood 
Ben jij van plan om blokhut Emma te kopen? Zoek dan niet verder. Bij ons betaal je namelijk nooit onnodig te veel. Bij Countrywood bestel je blokhut Emma tegen de laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde blokhut elders goedkoper? Laat het ons dan weten. Wij gaan onder iedere offerte door.        

  Specificaties Blokhut Emma:      

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: onbehandeld Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 40mm
 • Afmetingen: 302 x 302 cm
 • Overstek rondom: 20 cm
 • Funderingsmaat: 282 cm x 282cm
 • Binnenmaat: 274 x 274 cm
 • Nokhoogte: ca. 250 cm
 • Ramen: Ja, 2 (86x121cm)
 • Deuren: dubbele deur (134x190cm)
 • Type Beglazing: dubbel glas
 • Type Dak: piramidedak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 7 m²
 • Inhoud (m³): 17.9 m³
 • Dakoppervlak (m²): 11.0 m²
 • Gespiegeld op te bouwen? Nee
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja                     

Starterset (extra optie)
Als extra optie kunt je een startset voor de blokhut Emma bijbestellen. Deze starterset bevat enkele essentiële onderdelen voor de blokhut Emma. De startset bevat een stormankerset, ventilatierooster, tuinhuisset met asfaltspijkers en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij adviseren om deze starterset erbij te bestellen. De starterset vind je bij de extra opties.

Let op: Dakspijkers en asfaltnagels worden niet standaard meegeleverd, hiervoor dien je de starterset mee te bestellen.

Ventilatie
Plaats een ventilatierooster boven in de muur en onderin de tegenoverliggende muur voor een goede ventilatie. Op die manier creëer je een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van je blokhut zorgt. Een stormankerset geeft extra stevigheid aan uw blokhut bij een storm en harde wind. Een stormankerset wordt aan de binnenzijde van je blokhut bevestigd en houdt de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de stormankerset als de ventilatieroosters worden standaard geleverd bij het bestellen van de starterset. De starterset kan je bijbestellen via de extra opties.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur
Voor de behandeling van dit moderne tuinhuis heb je 3 opties.

1. Wil je dat wij je Emma blokhut impregneren (aanbevolen)? Je dient dan rekening te houden met extra levertijd. De levertijd kan, afhankelijk van de tijd van het jaar, uitlopen

Als je niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan je ook voor zilvergrijs impregneren kiezen. De blokhut heeft dan een stoere steigerhout look and feel! Je hoeft niet zelf direct te beisten als je door ons je tuinhuis laat impregneren. Na circa 3 maanden(zodra volledige werking uit je blokhut is) wordt door ons wel alsnog aflakken geadviseerd. Je behandelt je tuinhuis met transparante Embadecor beits als je voor impregneren kiest.

2. Wil je de blokhut in een andere kleur? Dit tuinhuisje kan je dan gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel hiervan is de snelle levertijd. Kies altijd voor een witte, transparante of  antraciet grijze grondlaag (isolatiegrond). Verf daarna je blokhut nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld muren groen en de de kozijnen wit.

Wij raden je aan om voor het opbouwen in ieder geval de grondlaag al op het hout aan te brengen. Ook is het verstandig om voor of tijdens de opbouw de eerste kleurlaag aan te brengen, met name in de mes en groef van de blokhutprofielen. Anders bestaat de kans dat je nog kieren in de het hout of de grondverf ziet. Plaats je (geverfde) blokhutprofielen nooit in warme garages of in de volle zon, er bestaat dan gevaar voor kromtrekken. Om het beste resultaat te krijgen kan je het best je profiel laten opdrogen op enkele bokken.

3. Wil je de blokhut in een transparante kleur behandelen om de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij raden dan aan om deze blokhut onbehandeld te bestellen (de blokhut is dan direct leverbaar) en te behandelen met Embadecor Transparant Beits (tweelaags). Je hebt dan zes potjes Embadecor Transparant Beits van 2,5 liter nodig.

Fundering
De blokhut Emma is snel en eenvoudig te monteren. Voorzie van een 100% vlakke ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en leg alles haaks aan. Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze voor een goede afwatering zorgen en een zeer lange levensduur hebben. Plaats de funderingsbalken op een vlakke ondervloer van gestorte betonvloer, betontegels of eventueel op een houten bordes. Je kunt je blokhut ook bouwen met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken op drassige ondergronden of op 8x20 mm dikke betonstroken. In alle gevallen adviseren wij funderingsbalken. Let op, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit je blokhutprofielen.

Dakbedekking
De blokhut Emma wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Via de extra opties kun je tegen een meerprijs diverse dakbedekking bijbestellen. Je kunt bijvoorbeeld Dakshingels in verschillende kleuren en varianten kiezen waaronder Beverstaart Rood of Dakshingles Recht Zwart. Je kan ook Dakshingles Hexagonaal bestellen.

Online een blokhut kopen - Blokhut Emma online bestellen!
Bestel blokhut Emma direct online bij Countrywood, de nummer 1 in blokhutten. Wij bezorgen jouw nieuwe blokhut snel en gratis bij je aan huis!        

Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak
Review toevoegen
Blokhut Emma 300 x 300 x 250 cm Wanddikte 40mm - 5 hoekig tuinhuis met piramidedak

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0
Reviews

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen