Blokhut Extramodern 520 x 260 Blokhut Extramodern 520 x 260 Blokhut Extramodern 520 x 260 Blokhut Extramodern 520 x 260 Blokhut Extramodern 520 x 260 Blokhut Extramodern 520 x 260
Blokhut Extramodern 520 x 260
Blokhut Extramodern 520 x 260
Blokhut Extramodern 520 x 260
Blokhut Extramodern 520 x 260
Blokhut Extramodern 520 x 260
Blokhut Extramodern 520 x 260

Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm - Tuinhuis

Tuindeco
1.779,00
Prijs per blokhut
Of 593.00 in 3 termijnen
Op voorraad Snelle levering uit eigen voorraad: 3 - 5 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
Vraag persoonlijke korting aan
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld als dé nummer 1
  • +25.000 zeer tevreden klanten
  • Kies zelf je gewenste leverdatum
Blokhut Extramodern 520 x 260
Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm - Tuinhuis 1.779,00

Heb je een vraag?

Ik help je graag verder!

Heb je een vraag over dit product?
Heb je een vraag over dit product?

Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm met afdak Wanddikte 28 mm

De blokhut Extramodern biedt de ideale combinatie van een berging en een zithoek of stalling voor fietsen. De bouwtekeningen, bevestigingsmateriaal en scharnieren voor de deur worden standaard geleverd voor deze blokhut. De deur is van enkel glas voorzien. De blokhut Extramodern wordt standaard geleverd met 2 sleutels, deurhengen om de deuren stevig te monteren en een afsluitbaar cilinderslot. Je blokhut is zo veilig afgesloten.

 Specificaties Blokhut Extramodern

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 320+200x260 cm
Funderingsmaat 310x250 cm
Nokhoogte 230 cm
Overkapping 200 cm
Staanders 2
Deuren 1 (143x199)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Platdak
Dakbedekking Geen
Dakoppervlak 14,6 m²
Inhoud 17,6 m³
Oppervlakte (m²) 12,7 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja


Blokhut Extramodern - Starterset (extra optie)
Als extra optie kunt je een startset voor de blokhut Extramodern bijbestellen. Deze starterset bevat enkele essentiële onderdelen voor de blokhut Extramodern. De startset bevat een stormankerset, ventilatierooster, tuinhuisset met asfaltspijkers en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij adviseren om deze starterset erbij te bestellen. De starterset vind je bij de extra opties.

Let op: Dakspijkers en asfaltnagels worden niet standaard meegeleverd, hiervoor dien je de starterset mee te bestellen.

Blokhut Extramodern - Ventilatie
Plaats een ventilatierooster boven in de muur en onderin de tegenoverliggende muur voor een goede ventilatie. Op die manier creëer je een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van je blokhut zorgt. Een stormankerset geeft extra stevigheid aan uw blokhut bij een storm en harde wind. Een stormankerset wordt aan de binnenzijde van je blokhut bevestigd en houdt de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de stormankerset als de ventilatieroosters worden standaard geleverd bij het bestellen van de starterset. De starterset kan je bijbestellen via de extra opties.

Blokhut Extramodern verduurzamen: transparant beitsen of verven in een kleur
Standaard wordt de blokhut onbehandeld geleverd.Om de levensduur te verhogen raden wij aan om de blokhut te behandelen.

Wil je de blokhut in een andere kleur?. Kies altijd voor een witte, transparante of  antraciet grijze grondlaag (isolatiegrond). Verf daarna je blokhut nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld muren groen en de de kozijnen wit.

Wij raden je aan om voor het opbouwen in ieder geval de grondlaag al op het hout aan te brengen. Ook is het verstandig om voor of tijdens de opbouw de eerste kleurlaag aan te brengen, met name in de mes en groef van de blokhutprofielen. Anders bestaat de kans dat je nog kieren in de het hout of de grondverf ziet. Plaats je (geverfde) blokhutprofielen nooit in warme garages of in de volle zon, er bestaat dan gevaar voor kromtrekken. Om het beste resultaat te krijgen kan je het best je profiel laten opdrogen op enkele bokken.

Wil je de blokhut in een transparante kleur behandelen om de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij raden dan aan om deze blokhut onbehandeld te bestellen (de blokhut is dan direct leverbaar) en te behandelen met Embadecor Transparant Beits (tweelaags). Je hebt dan vijf potjes Embadecor Transparant Beits van 4 liter nodig.

Blokhut Extramodern - Fundering
De blokhut Extramodern is snel en eenvoudig te monteren. Voorzie van een 100% vlakke ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en leg alles haaks aan. Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze voor een goede afwatering zorgen en een zeer lange levensduur hebben. Plaats de funderingsbalken op een vlakke ondervloer van gestorte betonvloer, betontegels of eventueel op een houten bordes. Je kunt je blokhut ook bouwen met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken op drassige ondergronden of op 8x20 mm dikke betonstroken. In alle gevallen adviseren wij funderingsbalken. Let op, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit je blokhutprofielen.

Laagste prijsgarantie - Bestel je blokhut tegen de beste prijs bij Countrywood 
Ben jij van plan om blokhut Extramodern te kopen? Zoek dan niet verder. Bij ons betaal je namelijk nooit onnodig te veel. Bij Countrywood bestel je blokhut Extramodern tegen de laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde blokhut elders goedkoper? Laat het ons dan weten. Wij gaan onder iedere offerte door.

Online een blokhut kopen 
Bestel blokhut Extramodern direct online bij Countrywood, de nummer 1 in blokhutten. Wij bezorgen jouw nieuwe blokhut snel en gratis bij je aan huis!     

Blokhut Extramodern 520 x 260
Review toevoegen
Blokhut Extramodern 520 x 260

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0
Reviews

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen