Blokhut Gudrun 503 x 360 Blokhut Gudrun 503 x 360 Blokhut Gudrun 503 x 360 Blokhut Gudrun 503 x 360 Blokhut Gudrun 503 x 360 Blokhut Gudrun 503 x 360 Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360

Blokhut Gudrun 503 x 360 x 247 cm - Tuinhuis

Tuindeco
4.599,00
Prijs per blokhut
Op voorraad Snelle levering uit eigen voorraad: 5 - 10 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
Vraag persoonlijke korting aan
Blokhut Gudrun 503 x 360
Blokhut Gudrun 503 x 360 x 247 cm - Tuinhuis 4.599,00

Persoonlijk advies?

We helpen graag!

Heb je een vraag over dit product?
Heb je een vraag over dit product?

Blokhut Gudrun 503 x 360 x 247 cm Wanddikte 44 mm onbehandeld

De blokhut Gudrun is uitermate geschikt als loungeplek achter in je tuin of als theehuis. De harmonikadeuren kan je helemaal openen. Je kan de blokhut ook als gastenverblijf of tuinkantoor gebruiken. De deuren en ramen zijn van dubbel glas voorzien.  De bouwtekeningen, volledige schroevenpakket worden standaard geleverd voor deze blokhut. Voor de deuren en ramen worden losse roedes meegeleverd. De blokhut Gudrun wordt standaard geleverd met 2 sleutels, deurhengen om de deuren stevig te monteren en een afsluitbaar cilinderslot. Je blokhut is zo veilig afgesloten.

Laagste prijsgarantie - Bestel je blokhut tegen de beste prijs bij Countrywood 
Ben jij van plan om blokhut Gudrun te kopen? Zoek dan niet verder. Bij ons betaal je namelijk nooit onnodig te veel. Bij Countrywood bestel je blokhut Gudrun tegen de laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde blokhut elders goedkoper? Laat het ons dan weten. Wij gaan onder iedere offerte door.      

Specificaties Blokhut Gudrun:        

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 522x378 cm
Funderingsmaat 503x359 cm
Nokhoogte 339 cm
wandhoogte 230 cm
Harmonika Deuren 1 stuks (247x188 cm)
Ramen 2 stuks (114x144cm)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Wolfskap
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak (m²) 29 m²
Inhoud (m³) 46 m³
Oppervlakte (m²) 15.2 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Hang- en sluitwerk en montagehandleiding Inclusief


Starterset (extra optie)
Als extra optie kunt je een startset voor de blokhut Gudrun bijbestellen. Deze starterset bevat enkele essentiële onderdelen voor de blokhut Gudrun. De startset bevat een stormankerset, ventilatierooster, tuinhuisset met asfaltspijkers en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij adviseren om deze starterset erbij te bestellen. De starterset vind je bij de extra opties.

Let op: Dakspijkers en asfaltnagels worden niet standaard meegeleverd, hiervoor dien je de starterset mee te bestellen.

Ventilatie
Plaats een ventilatierooster boven in de muur en onderin de tegenoverliggende muur voor een goede ventilatie. Op die manier creëer je een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van je blokhut zorgt. Een stormankerset geeft extra stevigheid aan uw blokhut bij een storm en harde wind. Een stormankerset wordt aan de binnenzijde van je blokhut bevestigd en houdt de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de stormankerset als de ventilatieroosters worden standaard geleverd bij het bestellen van de starterset. De starterset kan je bijbestellen via de extra opties.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur
Voor de behandeling van dit moderne tuinhuis heb je 3 opties.

1. Wil je dat wij je Gudrun  blokhut impregneren (aanbevolen)? Je dient dan rekening te houden met extra levertijd. De levertijd kan, afhankelijk van de tijd van het jaar, uitlopen

Als je niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan je ook voor zilvergrijs impregneren kiezen. De blokhut heeft dan een stoere steigerhout look and feel! Je hoeft niet zelf direct te beisten als je door ons je tuinhuis laat impregneren. Na circa 3 maanden(zodra volledige werking uit je blokhut is) wordt door ons wel alsnog aflakken geadviseerd. Je behandelt je tuinhuis met transparante Embadecor beits als je voor impregneren kiest.

2. Wil je de blokhut in een andere kleur? Dit tuinhuisje kan je dan gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel hiervan is de snelle levertijd. Kies altijd voor een witte, transparante of antraciet grijze grondlaag (isolatiegrond). Verf daarna je blokhut nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld muren groen en de de kozijnen wit.

Wij raden je aan om voor het opbouwen in ieder geval de grondlaag al op het hout aan te brengen. Ook is het verstandig om voor of tijdens de opbouw de eerste kleurlaag aan te brengen, met name in de mes en groef van de blokhutprofielen. Anders bestaat de kans dat je nog kieren in de het hout of de grondverf ziet. Plaats je (geverfde) blokhutprofielen nooit in warme garages of in de volle zon, er bestaat dan gevaar voor kromtrekken. Om het beste resultaat te krijgen kan je het best je profiel laten opdrogen op enkele bokken.

3. Wil je de blokhut in een transparante kleur behandelen om de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij raden dan aan om deze blokhut onbehandeld te bestellen (de blokhut is dan direct leverbaar) en te behandelen met Embadecor Transparant Beits (tweelaags). Je hebt dan vijf potjes Embadecor Transparant Beits van 2,5 liter nodig.

Fundering
De blokhut Gudrun is snel en eenvoudig te monteren. Voorzie van een 100% vlakke ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en leg alles haaks aan. Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze voor een goede afwatering zorgen en een zeer lange levensduur hebben. Plaats de funderingsbalken op een vlakke ondervloer van gestorte betonvloer, betontegels of eventueel op een houten bordes. Je kunt je blokhut ook bouwen met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken op drassige ondergronden of op 8x20 mm dikke betonstroken. In alle gevallen adviseren wij funderingsbalken. Let op, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit je blokhutprofielen.

Online een blokhut kopen
Bestel blokhut Gudrun direct online bij Countrywood, de nummer 1 in blokhutten. Wij bezorgen jouw nieuwe blokhut snel en gratis bij je aan huis!                              
 

 

Blokhut Gudrun 503 x 360
Review toevoegen
Blokhut Gudrun 503 x 360

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0
De Ondernemer

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen