check

24-uurs levering

check

Meer dan 25.000 tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Blokhut / Chalets / Blokhut Jutka 678 x 678 x 229 cm - Tuinhuis
Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm
Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm Blokhut Jutka 678 x 678 cm
Blokhut Jutka 678 x 678 x 229 cm - Tuinhuis
0 Review | Review toevoegen
Laagste prijsgarantie - Bestel je blokhut tegen de beste prijs bij Countrywood  Ben jij van plan om blokhut Jutka te kopen? Zoek dan niet verder. Bij ons betaal je namelijk nooit...

Snelle levering uit eigen voorraad

3-5 werkdagen

€ 5.123,95
Prijs per blokhut

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Laagste prijsgarantie - Bestel je blokhut tegen de beste prijs bij Countrywood 
Ben jij van plan om blokhut Jutka te kopen? Zoek dan niet verder. Bij ons betaal je namelijk nooit onnodig te veel. Bij Countrywood bestel je blokhut Jutka tegen de laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde blokhut elders goedkoper? Laat het ons dan weten. Wij gaan onder iedere offerte door.             Specificaties Blokhut Jutka:

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 380+298x380+298 cm
Funderingsmaat 658x658 cm
Blokhutmaat 570 x 380 cm
Binnenmaat 565 x 375 cm
Nokhoogte 229 cm
Ramen 4 (53x189)
Deuren 1 (142x189)
Staanders 2
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Platdak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 40.4 m²
Inhoud 29 m³
Oppervlakte (m²) 11.8 + 10.3 + 10.3 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleidingOnline een blokhut kopen
Bestel blokhut Jutka direct online bij Countrywood, de nummer 1 in blokhutten. Wij bezorgen jouw nieuwe blokhut snel en gratis bij je aan huis!                              

Starterset (extra optie)
Als extra optie kunt je een startset voor de blokhut Blackpool bijbestellen. Deze starterset bevat enkele essentiële onderdelen voor de blokhut Jutka. De startset bevat een stormankerset, ventilatierooster, tuinhuisset met asfaltspijkers en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij adviseren om deze starterset erbij te bestellen. De starterset vind je bij de extra opties.

Let op: Dakspijkers en asfaltnagels worden niet standaard meegeleverd, hiervoor dien je de starterset mee te bestellen.

 

 

Ventilatie
Plaats een ventilatierooster boven in de muur en onderin de tegenoverliggende muur voor een goede ventilatie. Op die manier creëer je een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van je blokhut zorgt. Een stormankerset geeft extra stevigheid aan uw blokhut bij een storm en harde wind. Een stormankerset wordt aan de binnenzijde van je blokhut bevestigd en houdt de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de stormankerset als de ventilatieroosters worden standaard geleverd bij het bestellen van de starterset. De starterset kan je bijbestellen via de extra opties.

 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur
Voor de behandeling van dit moderne tuinhuis heb je 3 opties.

1. Wil je dat wij je Jutka blokhut impregneren (aanbevolen)? Je dient dan rekening te houden met extra levertijd. De levertijd kan, afhankelijk van de tijd van het jaar, uitlopen

Als je niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan je ook voor zilvergrijs impregneren kiezen. De blokhut heeft dan een stoere steigerhout look and feel! Je hoeft niet zelf direct te beisten als je door ons je tuinhuis laat impregneren. Na circa 3 maanden(zodra volledige werking uit je blokhut is) wordt door ons wel alsnog aflakken geadviseerd. Je behandelt je tuinhuis met transparante Embadecor beits als je voor impregneren kiest.

2. Wil je de blokhut in een andere kleur? Dit tuinhuisje kan je dan gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel hiervan is de snelle levertijd. Kies altijd voor een witte, transparante of antraciet grijze grondlaag (isolatiegrond). Verf daarna je blokhut nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld muren groen en de de kozijnen wit.

Wij raden je aan om voor het opbouwen in ieder geval de grondlaag al op het hout aan te brengen. Ook is het verstandig om voor of tijdens de opbouw de eerste kleurlaag aan te brengen, met name in de mes en groef van de blokhutprofielen. Anders bestaat de kans dat je nog kieren in de het hout of de grondverf ziet. Plaats je (geverfde) blokhutprofielen nooit in warme garages of in de volle zon, er bestaat dan gevaar voor kromtrekken. Om het beste resultaat te krijgen kan je het best je profiel laten opdrogen op enkele bokken.

3. Wil je de blokhut in een transparante kleur behandelen om de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij raden dan aan om deze blokhut onbehandeld te bestellen (de blokhut is dan direct leverbaar) en te behandelen met Embadecor Transparant Beits (tweelaags). Je hebt dan zeven potjes Embadecor Transparant Beits van 2,5 liter nodig.

 

Fundering
De blokhut Jutka is snel en eenvoudig te monteren. Voorzie van een 100% vlakke ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en leg alles haaks aan. Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze voor een goede afwatering zorgen en een zeer lange levensduur hebben. Plaats de funderingsbalken op een vlakke ondervloer van gestorte betonvloer, betontegels of eventueel op een houten bordes. Je kunt je blokhut ook bouwen met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken op drassige ondergronden of op 8x20 mm dikke betonstroken. In alle gevallen adviseren wij funderingsbalken. Let op, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit je blokhutprofielen.

 

Dakbedekking
De blokhut Jutka wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Zelf dien je de dakbedekking te kiezen en bij te bestellen.

Wij raden aan om voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak een dakdoorvoer mee te bestellen. Je kan een bitumen-kit meebestellen, via de extra opties, om de dakdoorvoer vast te kitten op de EPDM dakbedekking

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

star_rate star_rate star_rate star_rate
feedback-company

Marloes uit Hengelo via The Feedback Company

"Ben ontzettend blij met mijn tafel, een goede service en super snelle levering. Wij hebben een massief eiken tafel besteld, we hadden de tafel ontzettend snel binnen, en de tafel ziet er top uit."

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
veilig betalen