check

24-uurs levering

check

Meer dan 25.000 tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Tuinkast / Containerbergingen / Containerberging dubbel
 


Bezig met laden...

Containerberging Dubbel Kopen?


Heb jij twee containers buiten staan en wil je er niet meer tegenaan kijken? Wij bieden de oplossing: een dubbele containerberging. Deze populaire houten kliko ombouw zorgt ervoor dat jouw containers netjes buiten het zicht staan. Hierdoor kan jij lekker in de tuin zitten zonder dat je uitzicht wordt verpest door ongezellige containers met stinkend afval. Waar wacht je nog op? Bestel deze dubbele containerberging direct online bij Countrywood tegen de laagste prijsgarantie.
 

Dubbele containerberging van hardhout


Wil jij een dubbele containerberging van de allerbeste kwaliteit en ook nog eens ontzettend duurzaam? Zoek dan niet verder en kies voor onze hardhouten containerberging dubbel. Deze populaire berging heeft een levensduur tot wel 25 jaar en is ongetwijfeld van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. De berging is weliswaar niet goedkoop, maar een lange levensduur maakt dit natuurlijk alsnog een gunstige aankoop. 
 

Dubbele containerberging van geïmpregneerd grenen


Wil jij een betaalbare containerberging voor het opbergen van twee containers? Dan is onze dubbele containerberging van het materiaal geïmpregneerd grenen de beste keuze. Dit is een goedkope berging van prima kwaliteit.