Home / Ik deed mijn business tijdens de les op de iPad | Annemijn Otten (Countrywood)
Ik deed mijn business tijdens de les op de iPad | Annemijn Otten (Countrywood)
Annemijn Otten, de oprichter van Countrywood, deelt haar reis van het opbouwen van een succesvol e-commercebedrijf. Ze is nog maar 24 jaar oud en runt haar bedrijf al tien jaar. Ze begon met het verkopen van verschillende producten op platforms als Marktplaats toen ze nog op school zat en stapte later over op de verkoop van steigerhout tuinmeubelen, wat een belangrijk onderdeel van haar bedrijf werd. Annemijn bespreekt haar benadering van ondernemerschap, het gevarieerde productassortiment dat ze aanbiedt, het gebruik van data om zakelijke beslissingen te nemen en hoe ze verschillende aspecten van haar groeiende onderneming beheert.

Belangrijkste leerpunten

📦 Annemijn Otten begon haar ondernemersreis door op school verschillende artikelen, waaronder palmbomen, te verkopen op platforms als Marktplaats.

🪵 Later stapte ze over op de verkoop van steigerhout tuinmeubelen, wat een belangrijk onderdeel werd van haar bedrijf, Countrywood.

🚀 Ondanks dat ze pas 24 jaar oud is, runt Annemijn haar bedrijf al tien jaar, wat haar een aanzienlijke voorsprong geeft op haar leeftijdsgenoten.

🌐 Countrywood biedt een divers assortiment producten, waaronder parasols, picknicktafels, schuttingen en zelfs complete tuinhutten.

🤝 Annemijn benadrukt het belang van een sterk netwerk van professionals en experts om haar te adviseren in verschillende aspecten van haar bedrijf.

📊 Ze vertrouwt op gegevens, waaronder websiteanalyses en financiële gegevens, om weloverwogen beslissingen te nemen en een concurrentievoordeel te behouden.

🌍 Countrywood levert producten snel aan klanten en biedt zelfs levering de volgende dag aan, om aan de eisen van de markt te voldoen.

🧑‍💼 Annemijn is actief betrokken bij het management van haar bedrijf, maar is advies gaan inwinnen bij experts naarmate haar bedrijf groeit en complexer wordt.

 
      07-09-2023 11:00