Home / Eetkamer / Thuiswerkplek - Bureau

Thuiswerkplek - Bureau

Ben jij op zoek naar een bureau om een thuiswerkplek te creëren? Kijk dan naar een houten bureau van Countrywood. 
Bezig met laden...
Massief eiken bureau met stalen U-poten 140 x 80 cm - Thuiswerkplek
Massief eiken bureau met stalen U-poten 140 x 80 cm - Thuiswerkplek
  • Snelle levering
  • Handgemaakt met liefde in Twente
  • Maatwerk mogelijk

899,00

Bureau kopen voor een Thuiswerkplek

Creëer nu jouw ideale werkplek met een prachtig houten bureau van Countrywood!
Ben je op zoek naar een mooi houten bureau voor thuis? Dan is ons thuiswerkbureau van massief eikenhout zeker iets voor jou! Het straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook duurzaam en stijlvol.

Ons populaire thuiswerkbureau is onstaan in de coronatijd

Tijdens de coronapandemie werden velen gedwongen om vanuit huis te werken en het creëren van een comfortabele werkplek bleek een grote uitdaging. Bij Countrywood hebben we goed geluisterd naar de behoeften van onze klanten en hebben we daarom een speciaal 'thuiswerkbureau' ontworpen dat zowel comfortabel is als perfect past bij jouw interieur. Hoewel de coronatijd nu achter ons ligt, blijft ons prachtige thuiswerkbureau zeer gewild. 

Bureau op maat laten maken

Bij Countrywood streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Daarom bieden we ook maatwerk aan. Of je nu een specifieke afmeting nodig hebt of een bepaalde houtsoort wenst, wij helpen je graag verder. Zo creëren we samen jouw ideale werkplek waar je met plezier aan de slag kunt gaan.

Laat de onzekerheden van de coronatijd achter je en ga voor kwaliteit en comfort met het thuiswerkbureau van Countrywood. Bekijk onze collectie en ontdek hoe ons houten bureau kan bijdragen aan jouw werkgeluk. Wacht niet langer en investeer in een bureau waar je nog jarenlang plezier van zult hebben!