Home / Welke afmeting ovale tafel moet ik kiezen? 

Welke afmeting ovale tafel moet ik kiezen? 

Zo vanaf een plaatje kan het best lastig zijn om te bedenken welke afmeting je nodig hebt. Bedenk daarom bij jezelf voor hoeveel personen je de ovale tafel wilt gaan gebruiken. Vervolgens meet je de ruimte op en bekijk je of het ook daadwerkelijk gaat passen. 
 
Aantal zitplekken  
6 180 x 100 cm
6 - 8 240 x 105 cm
8 - 10 280 x 115 cm

Afmeting ovale eettafel

> Ovale tafel 4 personen: 

wanneer je niet zoveel ruimte hebt maar wel een trendy tafel wilt dan kan je kiezen voor onze kleine tafels in de vorm ovaal. De afmetingen 160 en 180 zijn geschikt voor de kleinere samenstelling. Zit je meestal gezellig met je gezin? Dan is dit de beste keuze voor jou! 

> Ovale tafel 6 personen:

wil je net iets meer ruimte en wellich af en toe extra stoelen aanschuiven? Kies dan voor een iets grotere tafel, maar ook weer niet te groot. Een ovale tafel van 2 meter of 2 meter 20 is de ideale keuze voor jou! 

> Ovalen tafel 8 personen: 

heb je een grote familie of regelmatig vrienden over de vloer? Kies dan voor onze eiken tafel in de lengte 240cm. Dit is de meest verkochte afmeting. Deze lengte past in de meeste huizen. Het is niet te groot, maar zeker ook niet te klein. Deze lengte is - afhankelijk van de stoelbreedte - geschikt voor 6 tot 8 personen. 

> Ovale tafel 10 personen:

zit je regelmatig met een grote groep vrienden, familie of collega's? Dan is een grote tafel natuurlijk beregezellig. Als je voldoende ruimte hebt adviseren wij om voor een ovale tafel van 260 of zelfs 280 cm lang te kiezen. Zie jij jezelf al gezellig aan deze fantastische tafel zitten? Bestel 'm direct online in onze webshop en we komen deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis bezorgen. De bezorging is gratis. 
  Annemijn     24-02-2022 20:47     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.