Home / Welke afmeting tafel heb ik nodig?
Bij Countrywood vind je verschillende afmetingen tafels. Onze eettafels hebben standaard een breedte van 100cm. Je kunt dus prima een stoel aan de kopsekant zetten, maar welke lengte heb je nodig? Je kunt bij ons standaard kiezen uit afmetingen tussen de 160 en 300cm. Maatwerk is ook mogelijk. 

Ben je bijvoorbeeld met z’n vieren, dan is 160 centimeter voldoende. Maar ben je met acht personen, dan heb je een breedte van minstens 250 centimeter nodig.

Onderstaand ter illustratie een plaatje die je helpt bij het kiezen van de juiste afmeting eettafel.  Als je ook stoelen aan de kopsekant (uiteindes) van de tafel plaatst, kan je er twee personen bij op tellen. 

3D matrixpoot (Industriële kloostertafels en Eiken boomstamtafel Berlijn)
Wanneer je kiest voor een 3D matrixpoot hoef je geen rekening te houden met een poot die in de weg staat. 

X, H, A of U poot (Industriële kloostertafels en Eiken boomstamtafels Londen, Milaan en Wenen)
Bij een X, H, A of U-poot kan je zelf kiezen of je deze helemaal aan het einde plaatst of juist iets meer naar binnen. Hierdoor komt je dus altijd goed uit met je stoelen. Plaats je de poten helemaal aan het einde dan heb je extra ruimte tussen de poten. Kies je ervoor om de poten wat meer naar binnen te monteren, dan kan je een stoel op de kopsekant plaatsen. 


 
  Dave     05-11-2020 14:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.