Blokhut Brenda 525 x 275 x 234 cm - Tuinhuis Blokhut Brenda 525 x 275 Blokhut Brenda 525 x 275 Blokhut Brenda 525 x 275 Blokhut Brenda 525 x 275 Blokhut Brenda 525 x 275 Blokhut Brenda 525 x 275
Blokhut Brenda 525 x 275 x 234 cm - Tuinhuis
Blokhut Brenda 525 x 275
Blokhut Brenda 525 x 275
Blokhut Brenda 525 x 275
Blokhut Brenda 525 x 275
Blokhut Brenda 525 x 275
Blokhut Brenda 525 x 275

Blokhut Brenda 525 x 275 x 234 cm - Tuinhuis

Tuindeco
2.329,00
Prijs per blokhut
Of 3 termijnen van 776.33
Op voorraad Snelle levering uit eigen voorraad: 5 - 10 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
Vraag persoonlijke korting aan
Blokhut Brenda 525 x 275 x 234 cm - Tuinhuis
Blokhut Brenda 525 x 275 x 234 cm - Tuinhuis 2.329,00

Heb je een vraag?

Ik help je graag verder!

Heb je een vraag over dit product?
Heb je een vraag over dit product?

Blokhut Brenda 525 x 275 x 234 cm met overkapping Wanddikte 28 mm

De blokhut is uitermate geschikt om te gebruiken als berging en heeft een overkapping met dichte wanden. Verder heeft de blokhut een zijluifel waarvan je een mooie loungehoek kan maken. De blokhut Brenda wordt standaard geleverd met 2 sleutels, deurhengen om de deuren stevig te monteren en een afsluitbaar cilinderslot. Je blokhut is zo veilig afgesloten.

Laagste prijsgarantie - Bestel je blokhut tegen de beste prijs bij Countrywood                             
Ben jij van plan om blokhut Brenda te kopen? Zoek dan niet verder. Bij ons betaal je namelijk nooit onnodig te veel. Bij Countrywood bestel je blokhut Brenda tegen de laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde blokhut elders goedkoper? Laat het ons dan weten. Wij gaan onder iedere offerte door.         

Specificaties Blokhut Brenda:

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 28mm
 • Afmetingen: 275 x 275 cm
 • Luifel: 250 cm
 • Funderingsmaat: 515 x 255 cm
 • Nokhoogte: ca. 234 cm
 • Ramen: Geen
 • Deuren: 1 Dubbele Deur (143x199)
 • Type Beglazing: Enkel glas
 • Type Dak: Plat dak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 6.4 (blokhut) en 6.2 (overkapping) m²
 • Dakoppervlak (m²): 15.5 m²
 • Inhoud (m³): 14.8 m³
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja                                                          

Starterset (extra optie)
Als extra optie kunt je een startset voor de blokhut Brenda bijbestellen. Deze starterset bevat enkele essentiële onderdelen voor de blokhut Brenda. De startset bevat een stormankerset, ventilatierooster, tuinhuisset met asfaltspijkers en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij adviseren om deze starterset erbij te bestellen. De starterset vind je bij de extra opties.

Let op: Dakspijkers en asfaltnagels worden niet standaard meegeleverd, hiervoor dien je de starterset mee te bestellen.

Ventilatie
Plaats een ventilatierooster boven in de muur en onderin de tegenoverliggende muur voor een goede ventilatie. Op die manier creëer je een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van je blokhut zorgt. Een stormankerset geeft extra stevigheid aan uw blokhut bij een storm en harde wind. Een stormankerset wordt aan de binnenzijde van je blokhut bevestigd en houdt de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de stormankerset als de ventilatieroosters worden standaard geleverd bij het bestellen van de starterset. De starterset kan je bijbestellen via de extra opties.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur
Voor de behandeling van dit moderne tuinhuis heb je 3 opties.

1. Wil je dat wij je Brenda blokhut impregneren (aanbevolen)? Je dient dan rekening te houden met extra levertijd. De levertijd kan, afhankelijk van de tijd van het jaar, uitlopen Bij ons heb je de mogelijkheid om de blokhut zilvergrijs, groen of bruin te impregneren. Een beschermlaag wordt bij het impregneren van je blokhut er op gespoten waardoor het tuinhuis brandwerend, waterafstotend en schimmelwerend wordt. Een ander voordeel is dat je de blokhut niet zelf meer hoeft te beitsen.

2. Wil je de blokhut in een andere kleur? Dit tuinhuisje kan je dan gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel hiervan is de snelle levertijd. Kies altijd voor een witte, transparante of antraciet grijze grondlaag (isolatiegrond). Verf daarna je blokhut nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld muren groen en de de kozijnen wit.

Wij raden je aan om voor het opbouwen in ieder geval de grondlaag al op het hout aan te brengen. Ook is het verstandig om voor of tijdens de opbouw de eerste kleurlaag aan te brengen, met name in de mes en groef van de blokhutprofielen. Anders bestaat de kans dat je nog kieren in de het hout of de grondverf ziet. Plaats je (geverfde) blokhutprofielen nooit in warme garages of in de volle zon, er bestaat dan gevaar voor kromtrekken. Om het beste resultaat te krijgen kan je het best je profiel laten opdrogen op enkele bokken.

3. Wil je de blokhut in een transparante kleur behandelen om de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij raden dan aan om deze blokhut onbehandeld te bestellen (de blokhut is dan direct leverbaar) en te behandelen met Embadecor Transparant Beits (tweelaags). Je hebt dan zes potjes Embadecor Transparant Beits van 2,5 liter nodig.

Fundering
De blokhut Brenda is snel en eenvoudig te monteren. Voorzie van een 100% vlakke ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en leg alles haaks aan. Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze voor een goede afwatering zorgen en een zeer lange levensduur hebben. Plaats de funderingsbalken op een vlakke ondervloer van gestorte betonvloer, betontegels of eventueel op een houten bordes. Je kunt je blokhut ook bouwen met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken op drassige ondergronden of op 8x20 mm dikke betonstroken. In alle gevallen adviseren wij funderingsbalken. Let op, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit je blokhutprofielen.

Dakbedekking
Je kan voor de randafwerking van je dakranden een aluminium daktrimset mee bestellen als extra optie. Hierbij kan je uit antraciet aluminium of standaard aluminium kiezen. Aanbevolen wordt om voor de afvoer van het hemelwater de stadsuitloop mee te bestellen. Verder moet je bij ons dakbedekking mee te bestellen. Je kan uit EPDM rubberfolie (erg duurzaam), Easyroofing zelfklevende dakfolie (eenvoudig zelf aan te brengen) en Dakleer kiezen.

Let op: Bestel een extra bus spuitlijm voor elke 5m2 aan EPDM!

Extra zij- en/of achterwanden?
Wil je graag aan je blokhut een extra zij-en/of achterwand toevoegen? Bij de extra opties kan je dan een zij- en of achterwand selecteren. Deze zij- en achterwanden zijn van blokhutprofielen gemaakt en worden gemonteerd met een dubbele u-lijst.

Alternatieve blokhutten
Zoek je een blokhut met ongeveer dezelfde afmetingen? De blokhutten Middelmodern, Extramodern of Dellinger zijn dan een goede optie. Wil je een blokhut met een overkapping, maar wel een ander model? Kijk dan naar de blokhut Dora.

Online een blokhut kopen
Bestel blokhut Brenda direct online bij Countrywood, de nummer 1 in blokhutten. Wij bezorgen jouw nieuwe blokhut snel en gratis bij je aan huis!       
 

Blokhut Brenda 525 x 275
Review toevoegen
Blokhut Brenda 525 x 275 x 234 cm - Tuinhuis

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0
Reviews

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 3 beoordelingen
3
0
0
0
0

Reviews

arend

Besteld voor op de camping, levering was snel, en het pakket was eenvoudig op te zetten. Countrywood bedankt!

justin en karel

Wij zijn ontzettend bij met deze aankoop!

Mohammed

Ik ben erg blij met product!