Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping

Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping

Tuindeco
2.809,00
Prijs per blokhut
Of 3 termijnen van 936.33
Op voorraad Snelle levering uit eigen voorraad: 5 - 10 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
Vraag persoonlijke korting aan
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping 2.809,00

Heb je een vraag?

Ik help je graag verder!

Heb je een vraag over dit product?
Heb je een vraag over dit product?

Blokhut Stig met overkapping 500 x 300 x 224 cm Wanddikte 28 mm

Ben jij van plan om online blokhut Stig met overkapping te bestellen? Kies dan voor ons. Bij ons betaal je namelijk nooit onnodig te veel. Bij Countrywood bestel je blokhut Stig tegen de laagste prijsgarantie. We leveren deze populaire blokhut van 500 x 300 x 224 cm ook nog eens gratis bij je aan huis. 


Verschillende opties bij aankoop van blokhut Stig - Stel je blokhut eenvoudig samen in 8 stappen bij Countrywood

Via onze website kun je zelf eenvoudig jouw blokhut samenstellen. Kies uit de verschillende mogelijkheden en we zorgen ervoor dat je de juiste aantallen ontvangt. Doorloop de verschillende stappen en geef per stap aan welke opties je bij de blokhut geleverd wilt krijgen. Ontbreekt er een optie, of heb je maatwerk nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

1. Starterset (aanbevolen)  - Blokhut Stig
Een starterset bestaat uit belangrijke bevestigingsmaterialen, asfaltnagels, ventilatieroosters en een stormankerset. Je krijgt van alles ruim voldoende meegeleverd. Het is sterk aanbevolen om een starterset mee te bestellen bij jouw nieuwe blokhut.

2. Dakbedekking - Blokhut Stig
We adviseren om het dak van jouw nieuwe blokhut altijd te bedekken met onze duurzame dakbedekking. Voor de blokhut Stig heb je de keuze uit EASY-roofing of EPDM-rubberfolie. De laatste is de meest duurzame keuze. EPDM-rubberfolie is ook meteen de duurste optie. Het is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget welke dakbedekking het beste bij jouw past. Wil je graag advies over de dakbedekking voor jouw nieuwe blokhut? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

3. Impregneren van het hout - Blokhut Stig
We kunnen Blokhut Stig voor je impregneren met een dompel- en diffusietechniek. Dit wordt gedaan met professionele impregneervloeistoffen die langdurig werken. Impregnatie helpt tegen schimmels, houtrot en insecten. Het is technisch gezien geen eindafwerking van het hout, gezien het niet tegen uv-straling en andere weersinvloeden beschermt. Een beits of verf doet dat wel. Zorg dus wel voor een eindbehandeling van blokhut Stig. Een eindbehandeling verlengt de levensduur aanzienlijk en beschermt tegen vocht, UV-straling en andere weersinvloeden. Hiermee behoud je ook de pasvorm van je verblijf. Als je ervoor kiest om de blokhut te laten impregneren door ons, houd dan rekening met een extra  levertijd van 10 tot 12 weken. Je kunt er ook voor kiezen om de blokhut zelf te impregneren. Dit scheelt tijd én geld. We leveren in dat geval de impregneervloeistoffen graag met de blokhut mee zodat je direct zelf aan de slag kunt. Mocht je aanvullende vragen hebben betreft de behandeling van Blokhut Stig, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

4. Funderingsbalken - Blokhut Stig
We kunnen funderingsbalken meeleveren met jouw nieuwe blokhut. Deze balken worden onder de eerste wandlaag aangebracht, hierdoor maakt de constructie geen contact met de grond. Dit voorkomt houtaantastende processen en zorgt voor extra stabiliteit. Wanneer je ervoor kiest om de funderingsbalken mee te bestellen met jouw nieuwe blokhut dan leveren we uiteraard het benodigde aantal balken. Voor de blokhut Stig heb je de keuze uit geïmpregneerde, kunststoffen en hardhouten funderingsbalken. Wil je graag advies over welke fundering het beste bij jouw nieuwe blokhut past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

5. Houten vloer - Blokhut Stig
Voor Blokhut Stig kunnen we ook een houten vloer meeleveren. Uiteraard leveren we de benodigde aantal vierkante meters met de blokhut mee. Deze vloeren zijn leverbaar met een dikte van 18 mm en met een dikte van 26 mm. Daarnaast is het mogelijk de vloer te impregneren. Wil je persoonlijk advies wat betreft de houten vloer voor Blokhut Stig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

6. Daktrim - Blokhut Stig
Blokhut Stig is leverbaar met een daktrim. De daktrim beschermt de dakrand en de dakbedekking tegen water en ongedierte. Dit verlengt de levensduur van je nieuwe blokhut. Je hebt de keuze uit een aluminium- of antracietkleurige daktrim. 

7. Dakgootset - Blokhut Helge
We kunnen een complete dakgootset meeleveren met Blokhut Helge. Je hebt hierbij de keuze uit een betaalbare dakgootset van kunststof of een luxere vuurverzinkte uitvoering. Deze dakgoten worden standaard geleverd met een gootplank. Hieraan kun je de dakgoot monteren wanneer dit standaard niet mogelijk is.

8. Extra wandlaag - Blokhut Stig
Wil je jouw nieuwe blokhut verhogen met een extra wandlaag? Dat is mogelijk! We kunnen Blokhut Stig bij je afleveren met een extra wandlaag. Deze extra profielen zijn 12 cm hoog en kunnen eenvoudig aangebracht worden boven de rij met deuren en ramen. Een extra wandlaag is ideaal om wat extra ruime te creëren of voor langere mensen. De meerprijs wordt automatisch berekend in onze webshop op basis van de grootte van de blokhut.

Laagste prijsgarantie - Bestel je blokhut tegen de beste prijs bij Countrywood

Wil jij een blokhut Stig kopen? Dat doe je natuurlijk bij Countrywood. Wij bezorgen jouw nieuwe blokhut u8it eigen voorraad gratis en snel aan huis! Wij leveren deze populaire blokhut Stig standaard met deuren, ramen en enkel glas. Waar wacht je nog op? Bestel je nieuwe blokhut vandaag nog online bij Countrywood. Dé blokhut specialist in de Benelux! Meer dan 25.000 tevreden klanten gingen je voor!
 
 Montageservice bij Countrywood
Review toevoegen
Blokhut Stig 500 x 300 x 224 cm - Tuinhuis Stig met overkapping

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0
Reviews

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 2 beoordelingen
2
0
0
0
0

Reviews

Kian

Ik heb hem besteld in Barcelona. Kon eerst lastig geleverd worden maar Countywood heeft er voor gezorgd dat het wel kon. Ben jullie erg dankbaar

Julia

Countrywood heeft contact opgenomen toen bleek dat er iets toch niet voorradig was, om af te spreken wat we wilden doen, wachten op de volledige bestelling of geld terug. We hebben gewacht en het was het wachten meer dan waard.