Home / Tuinkasten / Geïmpregneerde tuinkasten / Containerberging Geïmpregneerd

Containerberging GeïmpregneerdBezig met laden...
Containerberging Red Class Durbin 214 x 95 x 170 cm - Triple Profiel | Voor 3 containers
  • Laagste prijsgarantie
  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle bezorging in Nederland & België

1.109,00

Containerberging Triple Geïmpregneerd Vuren 196 x 80 x 117 cm
Containerberging Triple Geïmpregneerd Vuren 196 x 80 x 117 cm
  • Snelle levering
  • Laagste prijsgarantie
  • Niet goed? Geld terug!

519,95

Waarom kiezen voor een geïmpregneerde containerberging van Countrywood?

In de afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om vuilnisbakken uit het zicht te plaatsen. Een containerberging is een creatieve oplossing om je vuilnisbakken op een stijlvolle manier te verbergen. Bij Countrywood kun je vertrouwen op de beste materialen, hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur van de producten. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan, zorgen we voor een veilige en snelle levering, en bieden we eenvoudige retournering.

Verschillende soorten containerbergingen van geïmpregneerd hout

Bij Countrywood vind je diverse soorten containerbergingen om je vuilnisbakken te verbergen. Onze bergingen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben standaard afmetingen van 80 x 88 x 129 centimeter, geschikt voor één container. Daarnaast hebben we ook een model dat ruimte biedt voor twee containers, met afmetingen van 140 x 190 x 148 centimeter. Perfect voor het opbergen van zowel groen- als restafvalbakken. En als kers op de taart hebben we zelfs een houten berging waar maar liefst drie containers in passen, met afmetingen van 210 x 80 x 120 centimeter.

Containerberging geïmpregneerd kopen bij Countrywood

Kortom, bij Countrywood ben je aan het juiste adres voor een betaalbare, duurzame en hoogwaardige containerberging. Met onze snelle en veilige levering en eenvoudige retournering maken wij het jou zo makkelijk mogelijk. Waar wacht je nog op? Verberg je vuilnisbakken op een stijlvolle manier met een geïmpregneerde containerberging van Countrywood!