check

24-uurs levering

check

Meer dan 25.000 tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Tuinmeubelen / Hardhouten tuintafel
Gezellig met het met vrienden en familie in de tuin zitten? Dat doe je natuurlijk aan een hardhouten tuintafel van Countrywood! 


 


Bezig met laden...

Hardhouten tuintafel kopen? 


Ben jij op zoek naar een hardhouten tuintafel? Bij ons vind je verschillende hardhouten tuintafels. Zo vind je bij ons niet alleen tuintafels met een blokpoot, maar ook tuintafels met een massieve x-poot. Een teak tuintafel van het merk Countrywood kan het hele jaar buiten staan. Deze populaire hardhouten tuintafels zijn weerbestendig. 
 

Unieke teakhouten tuintafels


Onze teak tuintafels hebben een rustieke uitstraling, dat wil zeggen dat deze tuintafels zijn voorzien van een ‘oud gemaakte’ look. Hierdoor kunnen de plankbreedtes per tafel variëren. Iedere teakhouten tuintafel van Countrywood heeft een uniek karakter. 
 

Online een hardhouten tuintafel kopen?


Ben jij overtuigd en wil je graag een hardhouten tuintafel kopen? Dan doe je dat natuurlijk snel en eenvoudig via onze webshop. Je kunt vooraf betalen met iDeal of Bancontact en tijdens het plaatsen van je bestelling geef je zelf je gewenste leverdatum op. Betaal je liever achter? Geen probleem. Ook dat is mogelijk. Niet tevreden over je nieuwe tuintafel? Geen probleem. Je hebt bij Countrywood altijd 14 dagen bedenktijd. Eerst zien en dan pas bepalen of deze tuintafel wel bij jullie past.