check

Gratis bezorging

check

Feedback Company 9.8/10

check

20.000+ tevreden klanten

Contact opnemen met Countrywood
Wil je direct antwoord op je vraag? Gebruik onze live chat!
Chatten is mogelijk via de chatbutton linksonder in het scherm. Klik erop en kom direct in contact met een van onze medewerkers. Ook wanneer onze medewerkers niet online zijn kan je gebruik maken van deze chatfunctie. Je kunt je e-mailadres dan achterlaten en we nemen zo snel mogelijk contact me je op. 

Stuur ons een e-mail.
Ons e-mailadres is vragen@countrywood.nl. Stuur ons een e-mail en we streven ernaar om deze binnen 24 uur te beantwoorden.

Kan ik jullie ook bellen? 
Bij Countrywood bieden we geen telefonische ondersteuning. We hebben ervaren dat we onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per e-mail. Als je belt wil je meteen iemand met kennis van zaken aan de lijn hebben. Door de extreem snelle groei van ons bedrijf en het assortiment konden wij dit niet meer realiseren. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om al het contact met onze klanten via e-mail, social media en de live chat te laten verlopen. Nooit oneindig in de wacht hangen of doorgeschakeld worden dus. Je krijgt bij ons altijd binnen 1 werkdag een reactie op je bericht. In praktijk beantwoorden wij 90% van onze mails binnen 1 uur. Ook in het weekend en in de avonduren. 

Countrywood bezoeken?
Onze loods in Twente is op afspraak te bezoeken. Wij hebben geen showroom, alleen een warehouse met 1000m2 voorraad. Ons assortiment eetkamertafels en buitentafels staan hier wel en deze kan je hier komen bezichtigen. 

Countrywood Trading:
Bornsestraat 31
7607 KJ Almelo
KvK-nummer: 57880824
Btw-identificatienummer: NL232230547B01