Home / Retourneren

Mocht je aankoop niet naar wens zijn heb je het recht om de bestelling binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden te herroepen. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via klantenservice@countrywood.nl. Wij verzoeken je om het retour aan te melden door ons herroepingsformulier in te vullen en naar ons op te sturen (bij voorkeur per e-mail). Uiteraard kan je ook een mailtje sturen. Vermeld altijd je ordernummer bij het retour.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 


Je kunt het artikel retour sturen naar:
Countrywood Trading Warehouse
Bedrijvenpark Twente 400
7602 KM Almelo
Op afspraak 

Bestellingen kunnen alleen op afspraak geretourneerd worden. Er is namelijk niet altijd iemand aanwezig. Wij verzoeken je om het retour aan te melden door ons herroepingsformulier in te vullen en naar ons op te sturen (bij voorkeur per e-mail).

Vermeld altijd je ordernummer bij het retour. Mocht je geen printer hebben mag je ons de benodigde gegevens ook op de mail zetten. We maken je het graag zo eenvoudig mogelijk. 

Modelformulier voor herroeping:
Modelformulier voor herroeping Countrywood Trading

Retourneren buiten het wettelijke termijn van 14 dagen is niet mogelijk.
Retourneren van maatwerk is niet mogelijk.