check

24-uurs levering

check

Meer dan 25.000 tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Hekwerk / Dubbelstaafmat
 


Bezig met laden...

Dubbelstaafmat hekwerk kopen bij Countrywood

Ben jij op zoek naar een betaalbaar maar tegelijkertijd ook duurzaam hekwerk van de allerbeste kwaliteit. Kies dan voor een dubbelstaafmat hekwerk van Countrywood. Ons hekwerk wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afscheiding tussen tuinen in woonwijken of als omheining van een landgoed.

Hoe wordt een dubbelstaafmat gemaakt?
Een dubbelstaafmat hekwerk wordt geproduceerd uit verzinkt draad. Dit wordt vervolgens gelast en voorzien van een coating. Het hekwerk bestaat standaard uit drie stalen staven: twee horizontaal en één verticaal.

Onderhoud van een dubbelstaafmat
Wil je een onderhoudsvrije tuinafscheiding. Zoek dan niet verder. Dubbelstaafmatten zijn eenvoudig zelf te plaatsen en hebben verder geen onderhoud meer nodig. Een hekwerk van Countrywood heeft een levensduur tot wel 25 jaar. 

Een duurzaam hekwerk: dubbelstaafmat
Duurzaamheid is voor ons een ontzettend belangrijk onderwerp. Alle dubbelstaafmatten worden op een duurzame wijze geproduceerd. Daarnaast is het een onderhoudsarm product en gaat het tot wel 25 jaar mee. Dit alles zorgt ervoor dat een dubbelstaafmat een duurzame keuze is.

Online dubbelstaafmatten kopen bij Countrywood
Online een dubbelstaafmat hekwerk kopen doe je natuurlijk bij Countrywood. Bekijk ons aanbod hoogwaardige kwaliteit hekken online in onze webshop. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met de online verkoop van diverse benodigdheden voor de tuin waaronder hekwerk. We leveren je nieuwe dubbelstaafmat hekwerk binnen 3 tot 5 werkdagen gratis bij je aan huis. Wil je meer informatie over de aankoop van een dubbelstaafmat hekwerk? Neem dan direct contact met ons op en ontdek geheel vrijblijvend de mogelijkheden. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.