check

24-uurs levering

check

Meer dan 25.000 tevreden klanten

check

Altijd 14 dagen bedenktijd

Slotbout setje M8x25
Slotbout setje M8x25
0 Review | Review toevoegen
Wij adviseren per 50 cm één poortaansluiting te gebruiken. Vergeet de slotbouten & zelfborende parkers niet te bestellen. Je hoeft niet voor te boren. Boor direct in de paal.
€ 15,95
Prijs per set slotbout inclusief ring en moer

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

De RVS slotbout set is in de standaard maat M8x25 en bestaat uit een slotbout, een zeskantmoer en een borgring.
Met de slotbout set kun je hekwerk met een poort/muur aansluiting aan bijvoorbeeld een poortpaal of aan een muur bevestigen. Bij het bevestigen van het hekwerk aan een metalen poortpaal zijn er twee zelfborende parkers nodig (bij onze pakket-calculator krijg je deze er automatisch bij). Bij het bevestigen aan een muur adviseren wij om schroeven en pluggen te gebruiken voor de poort/muur aansluiting. Deze moeten zelf aangeschaft worden, omdat het materiaal van de muur kan verschillen (steen, hout, beton bijvoorbeeld). Ook voor het vastzetten van het hekwerk aan de palen door middel van Deluxe beugels zijn slotbout sets nodig.


Montage
Het slotbout setje monteer je op dezelfde hoogte als de beugels van de paal. Je hoeft niet voor te boren. Je kunt direct in de paal boren. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

star_rate star_rate star_rate star_rate
feedback-company

Marloes uit Hengelo via The Feedback Company

"Ben ontzettend blij met mijn tafel, een goede service en super snelle levering. Wij hebben een massief eiken tafel besteld, we hadden de tafel ontzettend snel binnen, en de tafel ziet er top uit."

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
veilig betalen